Maxliss Professional

Is jouw haar ook toe aan een enorme oppepper?  

Maxliss keratineMet de exclusieve keratinebehandeling van Maxliss heeft Indulge een topbehandeling in huis om beschadigd én moeilijk handelbaar haar direct een enorme boost en zachtheid te geven. Je natuurlijke haarstructuur blijft met Maxliss onaangetast. 

Met deze keratinebehandeling voeden we je haar maximaal met gezonde bouwstoffen. Deze broodnodige bouwstoffen als aminozuren (keratine), verliest ieder mens door dagelijkse invloeden als zonlicht, temperatuur, gezondheidsklachten, haarstyling enz.. Hierdoor ontstaat haarveroudering; het haar voelt droog aan, is pluizig en moeilijk in model te brengen. 

Ná het toevoegen van de verloren aminozuren in het haar worden de haarschubben dichtgeseald met behulp van de stijltang. Door het dichtsealen van de haarschubben blijven de actieve bestanddelen van de keratine behandeling lang in het haar doorwerken.

Enthousiast geworden?

  • Maak hier je afspraak & Shine!                                                                                                                                                                                                

Great Lengths Haarextentions

Bij Indulge kun je terecht voor de allermooiste haarextensions, namelijk die van Great Lengths. De onbetwiste nummer één in onzichtbare haarextenties.

Wil je een subtiele, natuurlijke overgang naar voller haar? Dan zijn enkele extensions vaak al voldoende voor een prachtig resultaat. Maar ook als je een niet te missen verschil wil creëren, zijn wij je partner in crime. 

Waanzinnige kleurencombinaties, eindeloze klassieke lokken of speelse lengte- en structuurverschillen; Great Lengths biedt een fantastisch pallet aan mogelijkheden. Bij Indulge passen we het haar, na perfecte verwerking in je eigen haar, tot in de puntjes aan in lengte en stijl.   

  • Honderd procent echt haar
  • Gezond haar
  • Eenvoudige verzorging
  • Geen klitten of zwaar gevoel
  • Subtiel en stylish

Make your dream come true.  fuente logo     balman logo     alfaparf logo      maxeli logo   

great lengths logo     Eleven logo     maxliss logo