Balmain Hair Couture

balmain styling all verkleind

Dit merk kende je misschien al uit de bladen, als beroemd Frans modehuis. Maar wist je dat Balmain al vele jaren fantastische haarstukken levert en een droom van een haarverzorgingslijn in huis heeft? 

De vele tips & trics van achter de catwalkschermen, inspireerden de stylisten van Balmain tot een hoogwaardige, maar verrassend praktische haarverzorgingslijn.

Bij Indulge Cuts & Colours kun je diverse Balmain-producten uitproberen. En welke je ook kiest om mee te nemen: het zijn stuk voor stuk toppers op je toilettafel.

Lievelingen van Indulge Cuts & Colours. 

  • Texturizing Salt Spray 
  • Argan Moisturizing Elixir
  • Session Spray
  • Volume Mousse
  • Silk Parfume


Heel speciaal om te kopen, te krijgen of cadeau te geven.

Eleven

Een heerlijke eigenzinnige 'new kid in town' is deze Australische haarlijn. Australië wordt meer en meer het land van duurzame haarinnovatie. Het merk Eleven timmert sinds 2011 hard aan de weg en profileert zich met trots als haarexpert in betaalbare, no-nonsense kwaliteitsproducten.  

Indulge is fan geworden en heeft na een uitgebreide testfase de hele verzorgingsrange in huis gehaald. Kies je ultieme favoriet of combineer naar hartelust. Van de prettige kwaliteit-prijscombinatie wordt je sowieso blij!

Australisch. Simpel. Effectief. Is het devies van de makers.

& Do we love it! 

 Eleven prosuctlijn

   

     
     

Truffle shampoo by Fuente

Deze zeer exclusieve shampoo met unieke ingrediënten als truffel en diamantstof, werd ontwikkeld in een laboratorium volgens een totaal nieuwe samenstelling.

Haar dat beschadigd is geraakt door hete föhns, stylingtangen, borstels en invloeden van buitenaf zoals uv-straling of chloorwater, wordt met Truffle by Fuente weer in topconditie gebracht. Dit revolutionaire, exclusieve haarproduct is geschikt voor ieder type haar en probleemhaar: dun, breekbaar, poreus, droog of stug haar. Je haar wordt teruggebracht naar een oorspronkelijke, onbeschadigde en aangename conditie. Gezond vanuit de kern.

Beleef een luxe massage-wassing met Truffle. Dit paradepaardje onder onze shampoos is ook te verkrijgen voor thuis. De bijzonder vormgegeven shampoos zijn zeer zuinig in gebruik door een praktisch doseersysteem. Een one-of-a-kind product om te kopen óf cadeau te krijgen!

  •  Maak hier je afspraak

truffle 800x800 300x400

  fuente logo     balman logo     alfaparf logo      maxeli logo   

great lengths logo     Eleven logo     maxliss logo