Fuente Moments - review

Home Producten 600x600 RHASSOULAls trouwe klant geniet ik iedere acht weken van mijn vaste beautyroutine 'kleuren-knippen-stylen' bij Indulge cuts & colours. Het wassen van mijn haar door behendige, zachte handen is daarbij mijn favoriete genietmomentje.

Het idee dat je met Fuente Moments, je vaste behandeling kunt uitbreiden met extra relaxmomenten van 15, 45 of 60 minuten, vind ik een topidee. Je krijgt een heerlijke lange hoofdhuidmassage en een intense doorvoeding van je haar. De prinses in mij is helemaal voor!

Annemoon verzorgt vandaag mijn Fuente Moment van 60 minuten. Ze vertelt dat ze er zelf ook relaxt en rustig van wordt. Dat vind ik een mooie gedachte.

De behandeling begint met het inmasseren van een superzachte Rhassoul-olie. Hierin zitten mineralen uit vulkanische klei en hij ruikt lichtzoet en kruidig. De Rhassoul wordt ingestoomd, wat ervoor zorgt dat de haarschubjes zich openen en de olie diep intrekt. Bijzonder is dat dit product het haar, na het wassen, niet vettig achterlaat maar juist volume geeft. Dat is een zegen voor fijn, krullend haar zoals dat van mij. 

Terwijl ik in de massagestoel (yes!) plaatsneem, wordt mijn haar gewassen en verder opgebouwd met een herstellende proteïne-shampoo. Ik smelt helemaal weg tijdens de lange wasmassage die volgt, zó lekker. In mijn haar wordt een protein treat mask aangebracht waarmee ik een tijdje onder de warmtelamp mag zitten met een heerlijke kop verse muntthee binnen handbereik.

Ondertussen heeft Annemoon alles klaargezet voor een handverzorging. Ik kan er gewoon voor blijven zitten waar ik zit. Ze wast, scrubt en masseert mijn handen met een speciale Rhassoul hand- en bodylijn die ik nog niet ken. Die neem ik straks dus gelijk mee naar huis! Mijn handen zijn zo zacht en soepel, ik word er helemaal gelukkig van. 

Ik mag nog een keer plaatsnemen in de wasmassagestoel. Annemoon spoelt met warm water het masker uit mijn haar en brengt als afsluiter een leave-in conditioner aan. Zelfs aan mijn natte haar voel ik dat het door en door verzadigd en zacht is. Mijn '60-minutes-of-care' zijn voorbij. Na een lichte styling ben ik onder de indruk van mijn eigen soepele krullen. Zo kom ik heel graag thuis!
Fuente Moments is absoluut een welkome aanvulling op het menu voor mensen die van diepteverzorging en wellness houden. 

Daniëlle, november 2019     

     

  fuente logo     balman logo    maxeli logo   

great lengths logo     Eleven logo logo living proof logo keratin revolution