Over Indulge Cuts & Colours

Met passie voor het haar

Al sinds 2005 is Indulge Cuts & Colours een begrip in Etten-Leur. Als luxe salon staan wij in de omgeving bekend als kleurspecialisten. Bij Indulge staat de klant 100% centraal en nemen we graag de tijd om prachtige hairstyles te realiseren. Met een passie voor de structuur van het haar creëren wij unieke looks die onze klanten keer op keer verrassen.

Goed luisteren, daar begint het voor ons mee

Je wordt altijd persoonlijk door een van ons ontvangen met een warm welkom, een romige cappuccino en iets lekkers. Ondertussen bespreken we je wensen en ideeën en kijken we welke behandeling daarbij het beste past.

Onze naam Indulge Cuts & Colours is afgeleid van het Engelse woord voor verwennen of koesteren. Dat is precies de meerwaarde die we onze klanten willen geven. Een extra dosis haarkwaliteit, attente aandacht en een moment van ontspanning. Bij ons ben je nooit zomaar ‘de volgende afspraak’. Je bent onze special guest. Dat jij je goed en welkom voelt, is ons alles waard. Want onze missie is pas geslaagd als je de salon met prachtig verzorgd haar en 100% tevreden verlaat.

Experts in colours

Just a colour? No way!

We durven te zeggen dat we uitzonderlijk goed zijn in haarkleuring. Babyhighlights, Swedish blonde of kleuring van zeer kwetsbaar haar.

 Wij hebben een schat aan kennis en fantastische producten in huis om al je dromen mogelijk te maken. Haarkleuring staat voor ons gelijk aan kwaliteit toevoegen aan het haar. We kleuren veilig en met verstand van zaken.

Je haar en hoofdhuid zijn je lief

Wij vinden het een voorrecht dat je ons vertrouwd om zo dicht bij je te mogen komen. We beloven je te behandelen met uiterste zorg en professionaliteit. Want wist je dat aan iedere behandeling of ieder nieuw product of apparaat uitgebreide training vooraf is gegaan? Je bent dus veilig in onze handen.

Even helemaal niets

We maken van je afspraak een ontspannen en relaxed verzorgingsmoment. Een verse kop cappuccino of thee, een prettig gesprek of juist even helemaal niets. Jij bepaalt. We hopen dat je geniet van de heerlijke hoofdhuidmassage, die we standaard toepassen tijdens je bezoek. En als je ervoor kiest om de Shiatsu massagestoel aan te zetten, krijgen je rug en schouders gelijk een stevige boost.

Wil je kennismaken met het geweldige team van Indulge? Plan dan een afspraak met ons in!

 

Ons team!

Contactinformatie

Indulge Cuts & Colours
Markt 11 Etten-Leur  

T. 076 - 503 34 22 

Whatsapp : 06-838 618 69

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.