Onze naam Indulge is afgeleid van het Engelse woord voor verwennen of koesteren. Dat is precies de meerwaarde die we onze klanten willen geven. Een extra dosis haarkwaliteit, attente aandacht en een moment van ontspanning. 
Bij ons ben je nooit zomaar de volgende afspraak. Je bent onze speciale gast. Dat jij je goed en welkom voelt, is ons alles waard. 
Onze missie is geslaagd als je de salon met prachtig verzorgd haar en 100% tevreden verlaat.

Typisch Indulge...

 • Team

  Dit is wat we het allerliefste doen!

  Lianne Verberk en Trista Driessen zijn samen eigenaar van kapsalon Indulge cuts & colours. Beiden zijn ambitieus, enthousiast en gek op trends en vernieuwing.

  Sinds 2005 runnen zij hun succesvolle kappersbedrijf vanaf de Markt in het bruisende centrum van Etten-Leur. Ze zijn altijd op zoek naar pareltjes voor in de salon, zoals unieke care-producten, nieuwe technieken of geweldige benandelingen. 

  Het hechte team van Indulge cuts & colours bestaat uit gedreven haarspecialisten. Zij kunnen iedere gedroomde haarwens waarmaken en voegen uitsluitend kwaliteit aan het haar toe.   

 • Een goed plan

  Goed luisteren, daar begint het voor ons mee.

  Je wordt altijd persoonlijk door een van ons ontvangen met een warm welkom en iets te drinken. Ondertussen bespreken we je wensen en ideeën en kijken we welke behandeling daarbij het beste past. 

  De kosten krijg je altijd vooraf. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

 • Experts in colour

  Just a colour? No way!

  We durven te zeggen dat we uitzonderlijk goed zijn in haarkleuring. Babyhighlights, balayage, schitterende schakeringen of kleuring van zeer kwetsbaar haar? Wij hebben een schat aan kennis en fantastische producten in huis om al je dromen mogelijk te maken.

  Haarkleuring staat voor ons gelijk aan kwaliteit toevoegen aan het haar. We kleuren veilig, duurzaam en met verstand van zaken. We laten ons heel graag uitdagen met een uniek verzoek!

 • Vertrouwen

  Je haar en hoofd zijn je lief.

  Wij vinden het een voorrecht dat je ons vertrouwd om zo dicht bij je te mogen komen. We beloven je te behandelen met de uiterste zorg en professionaliteit. Dat geldt voor je haar en uiterlijk, maar ook voor andere zaken die je met ons deelt.

  Wist je dat aan iedere behandeling, ieder nieuw product of apparaat uitgebreide training vooraf is gegaan?

  Je bent veilig in onze handen.

 • Relax

  Even helemaal niets.

  We maken van je afspraak een ontspannen en relaxt verzorgingsmoment. Een verse kop cappuccino of thee, een prettig gesprek of juist even helemaal niets. Jij bepaalt. We hopen dat je geniet van de weldadige wasmassage, die we standaard toepassen tijdens je bezoek. Als je kiest voor de Shiatsu-massagestoel, krijgen je rug en schouders gelijk een stevige boost. 

  Ben je gek op nog meer wellness? Kijk dan hier voor meer wellness van Indulge cuts & colours.

 • Back to school

  Wist je dat maandag onze vaste 'schooldag’ is?

  Echte professionals zijn nooit uitgeleerd, vinden we. We volgen ieder jaar trainingen en workshops op het gebied van haartrends, kleuringen, producten, enz. Het gaat om vaardigheden en kennis die ons beter maken in ons vak.
  We nemen deze kennis mee in jouw behandeling. Op onze ‘Wall of Fame’ in de  salon, vind je een selectie van onze diploma’s.  

Ons team!

Contactinformatie

Indulge Cuts & Colours
Markt 11 Etten-Leur  

T. 076 - 503 34 22 

Whatsapp : 06-838 618 69

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.